Witam !
Podobno w przyszłym tygodniu bede odbierał Octe 1.4 TSI. Domówiłem ozdobna końcówke układu wydechowego i tu moje zdziwienie kiedy Pan w salonie poinformował mnie ze akcesoria sprowadzą ale końcówke będę musiał przyspawać po za salonem. Czy ktoś z Was domawiał taką końcówkę?
I drugie pytanie czy ktoś z Was domawiał spojler do wersji kombi na tylną klapę. Czy po za zdjęciem z katalogu akcesoriów macie jakieś inne zdjęcia z tym gadżetem?
ale końcówke będę musiał przyspawać po za salonem.
to strasznie miły ten salon :?
ja też zamawiałem końcówkę z "miloteca" i co lepsza, nikt nie wspomniał o montażu. przy odbiorze, wszystkie domówione rzeczy były zamontowane. :wink:
Odbierałem auto w Gall-ICM i tak samo końcówkę musiałem zamontować we własnym zakresie. Montażu końcówki dokonałem w zwykłym warsztacie zajmującym się wymiana tłumików. Operacja zajęła nie więcej niż 15 min.
Skoda Octavia II FL 1.8 TSI Elegance (srebrna strzała :diabelski_usmiech)
Witam !
Podobno w przyszłym tygodniu bede odbierał Octe 1.4 TSI. Domówiłem ozdobna końcówke układu wydechowego i tu moje zdziwienie kiedy Pan w salonie poinformował mnie ze akcesoria sprowadzą ale końcówke będę musiał przyspawać po za salonem. Czy ktoś z Was domawiał taką końcówkę?
I drugie pytanie czy ktoś z Was domawiał spojler do wersji kombi na tylną klapę. Czy po za zdjęciem z katalogu akcesoriów macie jakieś inne zdjęcia z tym gadżetem?
vince123, ładne. Ma ktoś może doświadczenia/foto z OI i ładnymi końcówkami w stylu "2 rurki" lub "owal" ?
Rozglądam się za czymś i na razie to oprócz "dwururki" to jeszcze chyba to jest w miarę ładne http://www.tlumikisportowe.com/47,koncowka-zz140.html
looker, to zalezy od twojego gusta najlepiej bedzie jak zrobisz fotke auta (konkretniej jego tyłek) wejdziesz tutaj http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=asc&start=225 poprosisz kolegów o 'przymierzenie' koncowki i bedziesz widzial na zdjeciach jak to wyglada..
vince123, tak, ale do tego potrzeba dobrego zdjęcia końcówki a nie zawsze takie jest dostępne. Z fotką auta nie ma problemów - mam ich sporo
Ale pomyślę bo testowanie wszystkiego na sobie jest stanowczo za drogie :P
Komentarz